13 aug

Bleek je tanden en lach de wereld tegemoet met stralende witte tanden!

Niet iedereen wordt geboren met een stralende lach met witte tanden. Sommige mensen hebben namelijk van zichzelf ietwat vergeelde tanden en verkleuringen worden versterkt door consumptie van koffie, thee, rode wijn en sigaretten roken. Gelukkig is het niet onmogelijk om witte tanden te krijgen dankzij allerlei methodes om je tanden te bleken.

Tot november 2012 kon je je tanden bleken bij allerlei schoonheidssalons en mondhygiënisten zonder enige professionele tandheelkundige kennis. Tegenwoordig is dit verboden geworden en mag je je tanden alleen nog bleken bij een tandarts. Dit is maar beter ook, want je hebt maar een gebit en daar kun je maar beter zuinig mee zijn ook! Gelukkig zijn de tandartsen van Tandartsenpraktijk Kleinsman zeer ervaren met het bleken van tanden en dit doen zij op de veiligst mogelijke manier met maximaal resultaat! Je tanden worden minimaal 26% witter, dus je loopt hier gegarandeerd met een stralende witte lach de deur uit.

Kleinsman maakt gebruik van het zogeheten ZOOM!®-systeem, waarbij er een Zoom!®-lamp gebruikt wordt om de bleekgel te activeren. Je eigen tandstructuur wordt daarbij met rust gelaten, in tegenstelling tot sommige andere bleekmethodes. Het ZOOM!®-systeem is dus geheel veilig voor je gebit. Om ervoor te zorgen dat de bleekgel zijn werk goed doet en dat alle tand- en kies-oppervlaktes worden bedekt, wordt je gebit vooraf professionele gereinigd door een mondhygiënist. Dit is belangrijk omdat men dan zeker weet dat er geen aanslag, tandplak of tandsteen achterblijft op je tanden. Dit kan namelijk zorgen voor een ongelijkmatig resultaat. De mondhygiëne-behandeling is gewoon inbegrepen in de prijs, dus je krijgt bij Kleinsman een echt totaalpakket als het op tanden bleken aankomt. Waar wacht jij nog op? Maak gauw een afspraak bij Tandartsenpraktijk Kleinsman om de mogelijkheden te bespreken en wie weet loop jij binnenkort ook met stralende witte tanden rond!