19 aug

Durf jezelf te uiten met kleding en accessoires van Marni

Marni is een geweldig merk voor vrouwen die houden van elegante kleding en accessoires met unieke, gewaagde designs. Dit merk is elegant, experimenteel en onvoorspelbaar tegelijk. Marni staat bekend om haar artistieke kledingstukken, sjaals en handtassen. Alles wat dit merk produceert, is een kunstwerk op zich. Niet voor niets heeft Marni connecties in de kunstwereld. Met deze kleding en accessoires kun je op prachtige wijze je persoonlijkheid en individualiteit uitdrukken. Want dat is de kernwaarde van dit merk. Daarom ontbreekt dit kledingmerk niet in ons assortiment.

Uniek aan Marni is dat hun prints en designs absoluut geen grenzen kennen. De ontwerpers zijn niet bang om prints te combineren met verschillende vormen en grafische en gewaagde designs te gebruiken. Het merk experimenteert op geheel eigen wijze met verschillende materialen en kleuren en is niet bang om prints met verschillende vormen te combineren. Zonder uit het oog te verliezen dat de kleding ook gewoon lekker moet zitten en accessoires makkelijk te dragen moet zijn.

Marni is een merk waarmee elke vrouw zichzelf haar persoonlijkheid kan laten zien. Want dat is wat Consuele Castiglioni voor ogen had toen ze het merk in 1994 begon. Nog steeds is dat het uitgangspunt van elk kledingstuk en accessoire van Marni. Daarom hebben wij een prachtige collectie van broeken, shirts, sjaals en handtassen van dit elegante, unieke en gewaagde kledingmerk.