19 aug

Ervaringen met Gorilla Wear schoenen

Afgelopen maand heb ik bij Gorilla Wear schoenen besteld. Het betrof de Perry High Tops Pro in army green kleur. Fijn aan het bestellen op de site was het feit dat de maten makkelijk waren weergegeven. De site is erg gebruiksvriendelijk Zowel Amerikaanse, Britse en Europese maten waren weergegeven. Daarnaast werd als hulpmiddel de voetlengte in centimeters en inch aangegeven. Voor een nieuweling rondom Gorillawear producten een handig tool.

Gebruiksgemakken van de schoen

Naast de gemakken van de juiste maat is ook de productbeschrijving duidelijk en precies. De schoenen genaamd Perry High Tops Pro bestaan namelijk uit 60% koeien leer en voor 40% uit polyester. Deze materiaal verhouding is ideaal voor zware fitness en builiding workouts. Dit hebben gebruikers ook ondervonden als men de schoenen zelf gebruikt. Het zorgt voor extra grip, comfort en geeft men extra vermogen om het uiterste van hen op te zoeken. Wat op valt aan de Gorillawear schoen is het feit dat de schoenzool perfect om de voet past. Dit is tijdens fitness extra fijn. De Perry High Tops Pro ziijn naast army green ook in zwart, grijze camouflage, rood ook in zwart met wit te bestellen. Mensen in de gym zullen versteld staan van uw opvallende schoeisel.

Snelle verzending

Gorilla-Wear hanteert wereldwijde verzendkosten van vijf euro, tenzij het product boven de 99 euro is. Binnen 2 tot 8 dagen zijn artikelen binnen en meteen klaar voor gebruik. Gorillawear maakt fitnessen extra leuk en haalt het uiterste in men naar boven.