04 aug

Review mondhygienist Kleinsman.de

Naast mijn halfjaarlijkse tandarts consult werd mij aangeraden om een afspraak te maken bij de mondhygiënist. Mijn tanden zijn echt problematisch. Er zit snel tandsteen en wanneer het niet goed wordt onderhouden, heb ik snel last van gaatjes. Ik zag de website van Richard Kleinsman en maakte direct een afspraak bij deze mondhygiënist.

Een fijn ontvangt

Mijn eerste afspraak bij deze mondhygiënist heb ik als zeer fijn ervaren. Ik werd niet alleen hartelijk welkom geheten, ook werd mij alles uitvoerig uitgelegd. Ik wist precies waar ik aan toe was. Tijdens mijn eerste afspraak werd mijn gebit al goed onder handen genomen. Het was geheel pijnloos, maar met een bluffend resultaat.

Een fris gebit

Mijn gebit voelde heerlijk fris na deze afspraak. Al het tandsteen en tandplak werd verwijdert waardoor mijn tanden weer glad aanvoelden. Ik was erg te spreken over het resultaat en boek nu jaarlijks minstens twee van deze sessies. Ik merk dat mijn tanden een stuk beter aanvoelen. Mijn tandarts gaf mij laatst ook een compliment over mijn gebit. Ook hij ziet resultaat!

Wanneer je op zoek bent naar een goede mondhygiënist, kan ik kleinsman.de van harte aanbevelen. Alle medewerkers zijn zeer vriendelijk en weten je op je gemak te stellen. Daarnaast merk ik dat mijn tanden een stuk beter aanvoelen. Het is een investering in mijn gebit.